NL - FR - EN

ML Depannage Logo

Contacteer Ons

+32 2 244 94 52

Takelen

Takelen

voor elke opdracht het juiste materiaal

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met bijhorend materiaal, uitgerust om u in elke situatie te kunnen helpen. Ons team staat 7 dagen op 7, dag en nacht voor u klaar. Wij takelen alle voertuigen tot 3.5 ton.

De aflevering van voertuigen stopt niet aan de Belgische grens. Wagens repatriëren buiten de Belgische grens behoort ook tot onze diensten.

pechhulp

Servicewagen Pechhulp

Lekke band, lege batterij, sleutels nog in de wagen, ...
wij helpen u graag op deze vervelende momenten

Bij pech of panne kunt u denken aan een lekke band, lege batterij/accu of u hebt per ongeluk de sleutels in uw vergrendelde wagen gelegd. Bij elk van deze problemen zullen onze medewerkers met u bekijken wat de beste oplossing is voor uw situatie. Indien u een lekke band heeft door een nagel dan kunnen wij u ter plaatse verder helpen. Al onze voertuigen zijn uitgerust om een band ter plaatse te herstellen wanneer dit nog kan. Lukt dit niet meer en u heeft geen reservewiel dan is takelen de volgende stap.

We vinden het belangrijk om al onze klanten met pech onderweg zo snel mogelijk te helpen, een visie die ook leeft bij de bijstandsverzekeringen waarmee we samenwerken.

vervangwagens

TMS Vervangwagens

wij maken deel uit van een netwerk voor het ophalen en terugbrengen van vervangwagens

Heeft u na een panne of ongeval recht op een vervangwagen via uw bijstand, dan kan u deze bij ons verkrijgen.
We maken deel uit van het verhuurnetwerk van TMS, Europcar en RentRunner en kunnen hierdoor hun vervangwagens leveren en innemen.

Inname van vervangwagens:
Ma - vrij: 9:00 - 17:30

Contacteer TMS: 078/35.35.07
Contacteer EuropCar: 02/709.71.00
Contacteer RentRunner: +31 85 020 6800

Stockage

Stockage van voertuigen

Plaats te kort? Of u zoekt stockage voor langere termijn?

We beschikken over een grote omheinde parking waar niet alleen onze voertuigen onder camera-bewaking staan maar ook deze van u. Heeft u een wagen die voor een langere tijd stil gaat staan maar hebt u er geen ruimte voor? Aarzel dan niet om ons te contacteren en te vragen naar de voorwaarden. Motoren, caravans, motorhomes, campers en boten op trailer kan u veilig stockeren bij ons en dit ook voor een langere termijn.